Crumble ΦΙΣΤΙΚΙ

Μέθοδος Παρασκευής
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Στρώνουμε το μίγμα σε μια λαμαρίνα σε ύψος 5mm και ψήνουμε στους 180°C για 15-20 λεπτά με ανοιχτά damper.

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕΛΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

Μέθοδος Παρασκευής
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα για 6 λεπτά και απλώνουμε μια κανονική στρώση σε μια λαμαρίνα. Πασπαλίζουμε με το αμύγδαλο. Ψήνουμε στους 230°C για 6 λεπτά, με κλειστά damper. Τέλος, κόβουμε 3 κύκλους διαμέτρου 14 cm.

Dark Chocolate Creamy

Μέθοδος Παρασκευής
Ζεσταίνουμε τη φρέσκια κρέμα με το γάλα και τους κρόκους αυγών στους 85°C . Ρίχνουμε το μίγμα στη Belcolade Noir Selection. Στους 35°C προσθέτουμε το μαλακό βούτυρο με Amaretto και ανακατεύουμε μέχρι το μίγμα να αποκτήσει μια κρεμώδη υφή. Σε 3 τσέρκια διαμέτρου 14 cm το καθένα, βάζουμε μια στρώση παντεσπανιού κάτω και βάζουμε την κρέμα από πάνω. Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.

Mousse Lait Selection

Μέθοδος Παρασκευής
Ζεσταίνουμε την κρέμα στους 80°C και τη ρίχνουμε πάνω στη σοκολάτα. Στους 35-40°C, ενσωματώνουμε τις ελαφρώς χτυπημένες κρέμες.

ΓΚΛΑΣΑΖ

Μέθοδος Παρασκευής
Βράζουμε το γάλα με τη γλυκόζη, προσθέτουμε τη ζελατίνη και ρίχνουμε το μίγμα αυτό πάνω στη σοκολάτα για να φτιάξουμε το ganache.

Iceberg

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές