ΤΟΜΠΛΟΥΣ ΜΕ ΚΕΙΚ

Μέθοδος Παρασκευής
Χτυπάμε το Tegral Satin Cream Cake Choco με το λάδι, το νερό και τα αυγά για 3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Στη συνέχεια, απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί μια στρώση περίπου 3mm. Ψήνουμε στους 225°C για 8-10 λεπτά (ανάλογα με το φούρνο).

Rum creamy

Μέθοδος Παρασκευής
Φτιάχνουμε μια κρέμα Anglaise με τη φρέσκια κρέμα, τη Chantypak και τους κρόκους των αυγών. Στους 40°C προσθέτουμε το βούτυρο, το bavarois neutre και το ρούμι. Το ανακατεύουμε, το βάζουμε στη φόρμα και μετά στο ψυγείο. Αφού παγώσει η κρέμα, βάζουμε μια λεπτή στρώση Topfil μήλο.

Mousse

Μέθοδος Παρασκευής
Ζεσταίνουμε τη Chantypak στους 80°C και τη ρίχνουμε μέσα στη σοκολάτα Belcolade Supreme E740. Ανακατεύουμε σιγά σιγά μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές ganache. Στους 35-38 °C, προσθέτουμε και τις δυο χτυπημένες κρέμες και ανακατεύουμε απαλά.

ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Μέθοδος Παρασκευής
Τελειώνουμε με Miroir glassage dark chocolate

Ecorce

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές