Γραμμάρια (g)
Τόμπλους με κέικ
Tegral Satin Cream Cake Choco 500
Αυγά 175
Λάδι 150
Νερό 110
Rum creamy
Topfil μήλο 6mm (μαζί με 1% κανέλα) 360
Φρέσκια κρέμα 125
Chantypak 125
Βούτυρο 60
Κρόκοι αυγών 50
Bavarois neutre 40
Ρούμι 10
Mousse
Chantypak 250
Belcolade Noir Supreme 215
Chantypak 125
Corman 35% 125

ΤΟΜΠΛΟΥΣ ΜΕ ΚΕΙΚ

Μέθοδος Παρασκευής
Χτυπάμε το Tegral Satin Cream Cake Choco με το λάδι, το νερό και τα αυγά για 3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Στη συνέχεια, απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί μια στρώση περίπου 3mm. Ψήνουμε στους 225°C για 8-10 λεπτά (ανάλογα με το φούρνο).

Rum creamy

Μέθοδος Παρασκευής
Φτιάχνουμε μια κρέμα Anglaise με τη φρέσκια κρέμα, τη Chantypak και τους κρόκους των αυγών. Στους 40°C προσθέτουμε το βούτυρο, το bavarois neutre και το ρούμι. Το ανακατεύουμε, το βάζουμε στη φόρμα και μετά στο ψυγείο. Αφού παγώσει η κρέμα, βάζουμε μια λεπτή στρώση Topfil μήλο.

Mousse

Μέθοδος Παρασκευής
Ζεσταίνουμε τη Chantypak στους 80°C και τη ρίχνουμε μέσα στη σοκολάτα Belcolade Supreme E740. Ανακατεύουμε σιγά σιγά μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές ganache. Στους 35-38 °C, προσθέτουμε και τις δυο χτυπημένες κρέμες και ανακατεύουμε απαλά.

ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Μέθοδος Παρασκευής
Τελειώνουμε με Miroir glassage dark chocolate

Ecorce


Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές