Easy Puravita Πρωτεϊνούχο

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα
Αναμιγνύουμε το 80% του νερού (κατά προτίμηση κρύο) και τα υπόλοιπα υλικά για 8-10’ στην πρώτη ταχύτητα και 4-6’ στην δεύτερη ταχύτητα σε σπιράλ μίξερ. Στη συνέχεια προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό σιγά σιγά μετά την έναρξη της δεύτερης ταχύτητας.

Θερμοκρασία ζύμης
25-28°C

Ξεκούραση σε μάζα
20’-30’

Κόψιμο
Κόβουμε σε βάρος 250g

Μορφοποίηση
Μακρόστενο

Στόφα
30’-40’ / 30-34°C / 75-80% υγρασία.

Διακόσμηση
Πασπαλίζουμε με σουσάμι και κόβουμε.

Φούρνισμα
Στους 240°C για 10’-15’ με ατμό και κατόπιν στους 210°C για 20’-25’ και στα τελευταία 10’ ανοίγουμε το τάμπερ.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές