Αναμιγνύουμε το 80% του νερού (κατά προτίμηση κρύο) και τα υπόλοιπα
υλικά για 8-10’ στην πρώτη ταχύτητα και 4-6’ στην δεύτερη ταχύτητα σε σπιράλ μίξερ. Στη συνέχεια προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό σιγά σιγά μετά την έναρξη της δεύτερης ταχύτητας.
Θερμοκρασία ζύμης
25-28°C
Ξεκούραση σε μάζα
20’-30’
Κόψιμο
Κόβουμε σε βάρος 250g
Μορφοποίηση
Μακρόστενο
Στόφα
30’-40’ / 30-34°C / 75-80% υγρασία.
Διακόσμηση
Πασπαλίζουμε με σουσάμι και κόβουμε.
Φούρνισμα
Στους 240°C για 10’-15’ με ατμό και κατόπιν στους 210°C για 20’-25’ και στα τελευταία 10’ ανοίγουμε το τάμπερ.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.