Αναμιγνύουμε το 80% του νερού (κατά προτίμηση κρύο) και τα
υπόλοιπα υλικά για 8-10’ στην 1η ταχύτητα και 4-6’ στη 2η ταχύτητα.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό σιγά σιγά μετά την έναρξη της 2ης
ταχύτητας.
Ξεκούραση σε μάζα
60’
Στόφα
35-40’ στους 28°C με 75% υγρασία
Φούρνισμα
Στους 240°C για 35-40’ με ατμό και στη συνέχεια για 25-30’ στους
210°C ανάλογα το βάρος της ζύμης
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.