Easy Puravita Πολυβιταμινούχο

Puravita Πολυβιταμιχούχο 500g
Αλεύρι 70% δυνατό 500g
Νερό 580-600 g
Μαγιά νωπή 20 g

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ζύμωμα
Αναμιγνύουμε το 80% του νερού (κατά προτίμηση κρύο) και τα υπόλοιπα υλικά για 8-10’ στην 1η ταχύτητα και 4-6’ στη 2η ταχύτητα. Προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό σιγά σιγά μετά την έναρξη της 2ης ταχύτητας.

Ξεκούραση σε μάζα
60’

Στόφα
35-40’ στους 28°C με 75% υγρασία

Φούρνισμα
Στους 240°C για 35-40’ με ατμό και στη συνέχεια για 25-30’ στους 210°C ανάλογα το βάρος της ζύμης

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές