Ρίχνουμε στον κάδο τα 6000g νερού σε θερμοκρασία +-20°C. Προσθέτουμε το μίγμα Dolcinotte Milanese Veloce CL και τη μαγιά. Αναμιγνύουμε στην 1η ταχύτητα για 10΄ μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Ζύμωμα
Ζυμώνουμε για 25΄ στην 2η ταχύτητα προσθέτοντας σταδιακά το υπόλοιπο
νερό. Προσθέτουμε τα φρούτα και συνεχίζουμε το ζύμωμα στην 1η ταχύτητα μέχρι να ενσωματωθούν στο ζυμάρι.
Στόφα
Τοποθετούμε τη ζύμη σε λαδωμένη λεκάνη και αφήνουμε για ωρίμανση στη
στόφα για 40΄.
Μορφοποίηση
Κόβουμε και μορφοποιούμε σε "μπάλες" των 600g και τις τοποθετούμε στις ειδικές φόρμες για Panettone.
Στόφα
Στοφάρουμε για 1 ώρα και 30΄ στους 35°C με 75% υγρασία.
Συνθήκες ψησίματος
Βάζουμε τα πανετόνε στον αερόθερμο φούρνο στους 200°C και μειώνουμε
κατευθείαν τη θερμοκρασία στους 170°C. Ψήνουμε για 40΄.
Τελικό βήμα
Μετά το ψήσιμο αναποδογυρίζουμε τα καλούπια, για τουλάχιστον 4 ώρες και
κατόπιν συσκευάζουμε.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.