DELI CHEESECAKE

Γραμμάρια (g)
Παντεσπάνι
Tegral Biscuit 1100
Αβγά 600
Νερό 300
Παντεσπάνι total 2000
Cheese Mousse
Γάλα 100
Bavarois Neutre 50
Deli Cheesecake 500
Whippak 300
Cheese Mousse total 950

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

Βήμα 1ο
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ με το σύρμα για 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στην δεύτερη. Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 50 λεπτά.

Cheese Mousse

Βήμα 1ο
Ζεσταίνουμε το γάλα και προσθέτουμε το Bavarois Neutre. Προσθέτουμε τοDeli Cheesecake, ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν και τέλος προσθέτουμε την ελαφρώς χτυπημένη σαντιγί, αφού το μίγμα μας έχει κρυώσει (±35°C).

ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Βήμα 1ο
Τοποθετούμε στο τσέρκι μια λεπτή στρώση από το παντεσπάνι.

Βήμα 2ο
Κατόπιν απλώνουμε το Cheese mousse και αφού παγώσει διακοσμούμε με Topfil κόκκινο κεράσι.

DELI CHEESECAKE

Επίπεδο πολυπλοκότητας: