Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ με το σύρμα για 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στην δεύτερη. Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 50 λεπτά.
Cheese Mousse
Βήμα 1ο
Ζεσταίνουμε το γάλα και προσθέτουμε το Bavarois Neutre. Προσθέτουμε τοDeli Cheesecake, ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν και τέλος προσθέτουμε την ελαφρώς χτυπημένη σαντιγί, αφού το μίγμα μας έχει κρυώσει (±35°C).
ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Βήμα 1ο
Τοποθετούμε στο τσέρκι μια λεπτή στρώση από το παντεσπάνι.
Βήμα 2ο
Κατόπιν απλώνουμε το Cheese mousse και αφού παγώσει διακοσμούμε με Topfil κόκκινο κεράσι.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.