Βράζουμε το νερό και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνης ανακατεύοντας για να λιώσει, αφού πρώτα τις έχουμε μουλιάσει σε κρύο νερό.
Βήμα 2ο
Βάζουμε στο μίξερ το γάλα με την Cremyvit να χτυπηθούν για 3 λεπτά στην 2η ταχύτητα, στη συνέχεια προσθέτουμε το πρώτο μείγμα με την ζελατίνη καθώς και τον κιγιέ ανακατεύοντας ελαφρά.
Βήμα 3ο
Αφού κρυώσει ικανοποιητικά προσθέτουμε την σαντιγί μέτρια δεμένη ανακατεύοντας απαλά. Στη συνέχεια γεμίστε τα millefeuille και αφήστε στο ψυγείο να δέσουν.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.