Cremyvit για Μillefeuille

Γραμμάρια (g)
Cremyvit 500
Γάλα 850
Νερό 28
Κιγιέ 250
Corman 35% 1000

Βήμα 1ο
Βράζουμε το νερό και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνης ανακατεύοντας για να λιώσει, αφού πρώτα τις έχουμε μουλιάσει σε κρύο νερό.

Βήμα 2ο
Βάζουμε στο μίξερ το γάλα με την Cremyvit να χτυπηθούν για 3 λεπτά στην 2η ταχύτητα, στη συνέχεια προσθέτουμε το πρώτο μείγμα με την ζελατίνη καθώς και τον κιγιέ ανακατεύοντας ελαφρά.

Βήμα 3ο
Αφού κρυώσει ικανοποιητικά προσθέτουμε την σαντιγί μέτρια δεμένη ανακατεύοντας απαλά. Στη συνέχεια γεμίστε τα millefeuille και αφήστε στο ψυγείο να δέσουν.

Cremyvit για Μillefeuille

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές