Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από τη ζάχαρη στην 1η ταχύτητα για 2 λεπτά και κατόπιν στην 2η ταχύτητα για ±8 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε τη ζάχατη πέρλα και ανακατεύουμε για περίπου 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα μέχρι να ενσωματωθεί.
Θερμοκρασία ζύμης:
26°C - 28°C
Ξεκούραση ζύμης:
10 λεπτά
Μορφοποίηση:
Διαιρούμε σε μπαλάκια των 50g και τα τοποθετούμε σε φόρμες του τοστ που έχουμε πρώτα επαλείψει με Spraylix. (Για φόρμα του τοστ 30 x 10 x 10 θέλουμε 12 μπαλάκια).
Στόφα:
±60°C / 34-36°C / 75% υγρασία
Τελική μορφοποίηση:
Αλείφουμε τα brioche με Sunset Glaze αραιωμένο με 30% νερό.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.