BRIOCHE CRAQUELIN ΜΕ TEGRAL BRIOCHE

Γραμμάρια (g)
Tegral Brioche 2000
Νερό 600
Ζάχαρη Πέρλα 600
Corman Dairy Butter 82% 300
Αυγά 200
LEVANTE 100

Ζύμωμα:
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από τη ζάχαρη στην 1η ταχύτητα για 2 λεπτά και κατόπιν στην 2η ταχύτητα για ±8 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε τη ζάχατη πέρλα και ανακατεύουμε για περίπου 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα μέχρι να ενσωματωθεί.

Θερμοκρασία ζύμης:
26°C - 28°C

Ξεκούραση ζύμης:
10 λεπτά

Μορφοποίηση:
Διαιρούμε σε μπαλάκια των 50g και τα τοποθετούμε σε φόρμες του τοστ που έχουμε πρώτα επαλείψει με Spraylix. (Για φόρμα του τοστ 30 x 10 x 10 θέλουμε 12 μπαλάκια).

Στόφα:
±60°C / 34-36°C / 75% υγρασία

Τελική μορφοποίηση:
Αλείφουμε τα brioche με Sunset Glaze αραιωμένο με 30% νερό.

Θερμοκρασία φούρνου:
180 - 190°C

Χρόνος ψησίματος:
Περίπου 20 λεπτά

BRIOCHE CRAQUELIN ΜΕ TEGRAL BRIOCHE

Επίπεδο πολυπλοκότητας: