Η Puratos επαναλανσάρει την απόλαυση με τα Smoobees

Γεμίσεις
Blog
Προϊοντα

1 Νοε 2021

Η Puratos, ο κορυφαίος παραγωγός συστατικών για τον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της σοκολατοποιίας, παρουσιάζει τα Smoobees, μια πρωτοποριακή δημιουργία που βασίζεται στις πιο πρόσφατες τάσεις των καταναλωτών, σύμφωνα με τις οποίες η υφή είναι η νέα γεύση.

Τα Smoobees είναι στρογγυλές μαλακές πολύχρωμες γεμίσεις που προσφέρουν κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση σε κάθε μπουκιά. Κυκλοφορούν σε διαφορετικές γεύσεις και δεν μοιάζουν με καμία άλλη γέμιση της αγοράς. Όχι μόνο επιτρέπουν την παρασκευή ψημένων προϊόντων με μαλακή και λεία υφή χωρίς τη χρήση εξοπλισμού έγχυσης, αλλά παράλληλα προσφέρουν τη δυνατότητα πειραματισμού με μια νέα γευστική παλέτα. Δημιουργώντας προϊόντα με βάση τις προτιμήσεις των καταναλωτών, η μαλακή υφή και η πλούσια γεύση των Smoobees προσφέρουν μια νέα αισθητηριακή, οπτική και γευστική εμπειρία.

Μια νότα διασκέδασης, γεύσης και υφής

Μέσα από το Taste Tomorrow, τη μεγαλύτερη έρευνα καταναλωτών παγκοσμίως στον τομέα της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της σοκολατοποιίας , η Puratos προσδιόρισε τις πιο πρόσφατες καταναλωτικές τάσεις της αγοράς. Μια τάση που προέκυψε μέσα από την έρευνα ήταν η όλο και μεγαλύτερη σημασία της υφής. Για τους καταναλωτές, η υφή είναι πλέον η νέα γεύση.

Η προσθήκη γεμίσεων, φρέσκων φρούτων ή άλλων συστατικών στα κέικ πολλές φορές αποτελεί για τους αρτοποιούς & ζαχαροπλάστες μια τεχνική πρόκληση (ανάγκη για εξοπλισμό έγχυσης, αποθήκευση κατεψυγμένων προϊόντων, περιορισμένη σταθερότητα ψησίματος...). Η τελευταία καινοτομία της Puratos αντιμετωπίζει αυτήν την πρόκληση: προσφέρει στους αρτοποιούς & ζαχαροπλάστες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν ένα νέο δημιουργικό πεδίο, χωρίς να χρειάζεται να προσαρμόσουν τις διαδικασίες παραγωγής τους. Επιπλέον, ενώ άλλες γεμίσεις μπορεί να ξεράνουν το προϊόν με την πάροδο του χρόνου (αποξηραμένα φρούτα, κομμάτια σοκολάτας,...), τα Smoobees ενισχύουν την απόλαυση, τη φρεσκάδα και τη ζουμερή γεύση σε κάθε μπουκιά. Με τα Smoobees, η Puratos επιτυγχάνει την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην πρωτοποριακή υφή και την κλασική γεύση, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να αναπτύξουν μια νέα σειρά εμπνευσμένων και δημιουργικών κέικ που δεν είχαν σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν.

Αντλώντας έμπνευση από τη μοριακή γαστρονομία

Ο στόχος μας στην Puratos είναι η επανεφεύρεση της απόλαυσης. Γι’ αυτό και αναζητάμε συνεχώς έμπνευση έξω από τα όρια του κλάδου.

Η ιδέα των Smoobees προέρχεται από τη μοριακή γαστρονομία, έναν τομέα όπου οι σεφ πειραματίζονται εδώ και καιρό με τη σύλληψη διαφορετικών γεύσεων σε σφαιρίδια, προσφέροντας νέες αισθητηριακές εμπειρίες στους καταναλωτές. Χάρη στην αποδεδειγμένη εξειδίκευσή της στον τομέα της αρτοποιίας και στο πάθος της για δημιουργικότητα, η Puratos κατάφερε να προσαρμόσει την ιδέα στις ανάγκες των αρτοποιών & ζαχαροπλαστών, διευκολύνοντάς τους στην εφαρμογή κατά την διαδικασία παρασκευής των προϊόντων τους.

Είναι εύκολο να επαναλανσάρετε την απόλαυση: παίξτε, ψήστε και απολαύστε!

Αναπαραγωγή βίντεο
Παίξτε: άπειρες δημιουργικές δυνατότητες.

Περισσότερες γεύσεις, περισσότερα φρούτα, διαφορετική υφή και μεγαλύτερη δημιουργικότητα σε όλα σας τα γλυκά.

Ψήστε: μια απλή διαδικασία.

Διαφορετικά γλυκίσματα προσθέτοντας μία ή περισσότερες γεύσεις, χωρίς να αλλάξετε διαδικασία. Ανθεκτικά στην ανάμιξη και το ψήσιμο.

Απολαύστε: ευχαρίστηση σε κάθε μπουκιά.

Μια καινούρια αισθησιακή εμπειρία σε κάθε μπουκιά, με φυσικές και λαχταριστές γεύσεις και μαλακή υφή που λιώνει στο στόμα.

Ενδιαφέρεστε για τα Smoobees;

Οι μοναδικές γεμίσεις κυκλοφορούν σε τρεις διαφορετικές γεύσεις: λεμόνι, μύρτιλο και καραμέλα.