ΟΡΑΜΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στην Puratos, γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για την ποιότητα των τροφίμων τους. Παρατηρώντας και αναλύοντας τον κόσμο γύρω μας, σε σχέση με αυτό που αποτελεί την ουσία του ομίλου μας – το DNA μας –έχουμε ορίσει το όραμά μας για το μέλλον, στο οποίο στηρίζεται η μακροπρόθεσμη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας μας.

Το όραμά μας

Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι θα αποδίδουν όλο και μεγαλύτερη σημασία στην ποιότητα των τροφίμων τους στο μέλλον.

Η αποστολή μας

Στην Puratos, είμαστε κοντά στους πελάτες και τους καταναλωτές, όπου κι αν βρίσκονται. Μετατρέπουμε τις τεχνολογίες και εμπειρίες για τα τρόφιμα, από τις διάφορες κουλτούρες ανά τον κόσμο, σε νέες ευκαιρίες, βοηθώντας έτσι τους πελάτες να πετύχουν καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας «θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο». Και χάρη στην παγκόσμια παρουσία μας και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από τους διάφορους πολιτισμούς, στόχος μας είναι επίσης να αποτελούμε πηγή δημιουργικότητας και νέων ιδεών, προσφέροντας παράλληλα στον κόσμο μας τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης.

Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας σε κάθε βήμα που κάνουμε, ώστε να είναι σε θέση να συνεχίσουν να προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες τους. Στόχος μας είναι να είμαστε οι αξιόπιστοι συνεργάτες τους στον τομέα της καινοτομίας.

Το να είμαστε αξιόπιστοι συνεργάτες των πελατών μας στην καινοτομία προϋποθέτει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ανά πάσα στιγμή. Ο τρόπος με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε και οι αξίες μας μάς βοηθούν να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Κατευθύνουν ό,τι κάνουμε, γιατί το να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας απαιτεί συνεχή προσπάθεια όσον αφορά την ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

Το λογότυπό μας

Έχουμε επιλέξει για λογότυπο τον μονόκερο, ο οποίος συμβολίζει την ηθική και το θάρρος. Το περίφημο αυτό μυθικό ζώο αντιπροσωπεύει όλα όσα πρεσβεύουμε.

Ο τρόπος δράσης μας

Η συνεργασία μας με τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας είναι πολύτιμη για εμάς. Ο τρόπος με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε στην Puratos βασίζεται στην εμπιστοσύνη, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Αποτελεί τον πυρήνα όλων των αξιών μας και μας επιτρέπει να είμαστε αξιόπιστοι συνεργάτες στην καινοτομία για πολλούς πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

Read more

Discover more About Puratos