ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Καθώς οι ανάγκες και οι προσδοκίες των καταναλωτών εξελίσσονται, οι ανάγκες των πελατών μας έχουν αλλάξει . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε προσανατολισμένοι στην πρόβλεψη και αντιμετώπιση αυτών των αλλαγών μέσα από μια διαδικασία συνεχούς καινοτομίας.

Aνοιχτή πρόσκληση

Ανταποκρινόμαστε στις προσκλήσεις των πελατών μας, σε ότι χρειαστούν, με τα υψηλά επίπεδα της αποτελεσματικότητας και της εμπειρίας μας. Είτε πρόκειται για εργαστηριακές λύσεις, ελπίζοντας να αναπτύξουμε νέα προϊόντα και ιδέες με στόχο να βελτιωθεί η γεύση, η υφή, η διάρκεια ζωής και η θρεπτική αξία των υφιστάμενων προϊόντων σας, οι άνθρωποι μας είναι πάντα στην διάθεση σας. Ως αξιόπιστοι συνεργάτες στην καινοτομία, θα έχετε πρόσβαση σε ένα δίκτυο περισσοτέρων των 980 ερευνητών, τεχνικών τροφίμων και τεχνικών συμβούλων, σε περισσότερα από 40 ερευνητικά κέντρα σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι εργάστηκαν σε πάνω από 30 οικογένειες πατενταρισμένων προϊόντων. Για να τροφοδοτήσουμε τον μηχανισμό της δημιουργίας καινοτόμων προϊόντων, επενδύσαμε 2,2% των κερδών μας στον τομέα της Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D).

Ο τρόπος δράσης μας

Η συνεργασία μας με τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας είναι πολύτιμη για εμάς. Ο τρόπος με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε στην Puratos βασίζεται στην εμπιστοσύνη, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Αποτελεί τον πυρήνα όλων των αξιών μας και μας επιτρέπει να είμαστε αξιόπιστοι συνεργάτες στην καινοτομία για πολλούς πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

Read more

Discover more About Puratos