Η δέσμευση της Puratos για τη διατροφή

Balance-Nutrition Στην Puratos, θέλουμε να επηρεάζουμε θετικά τη διατροφή των ανθρώπων προσφέροντας ψωμί, είδη ζαχαροπλαστικής και προϊόντα σοκολάτας με την υψηλότερη δυνατή διατροφική αξία.
Η διατροφική σύνθεση των προϊόντων μας έχει άμεση επίδραση στην υγεία των καταναλωτών. Ως παγκόσμια εταιρεία τροφίμων, με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, πιστεύουμε ότι είναι καθήκον μας να σκεφτόμαστε προσεκτικά την προσέγγισή μας στη διατροφή.

Η βελτίωση της διατροφής δεν τελειώνει ποτέ

Η παροχή προϊόντων εξαιρετικής διατροφικής αξίας είναι μία από τις μεγαλύτερες προτεραιότητές μας. Γι' αυτόν τον λόγο, παρακολουθούμε συνεχώς τη διατροφική σύσταση κάθε προϊόντος της Puratos μέσω της προσεκτικής ανάλυσης των συστατικών μας. Η ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης εργάζεται υπό αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές για να δημιουργήσει προϊόντα με την υψηλότερη δυνατή διατροφική αξία. Αυτή περιλαμβάνει την θρεπτική αξία (kcal) και το επίπεδο υδατανθράκων, συμπεριλαμβανομένων των φυτικών ινών, των λιπαρών, των πρωτεϊνών, των βιταμινών και των μεταλλικών στοιχείων που μπορεί να υπάρχουν.

Η υπόσχεσή μας: ο διατροφικός χάρτης

Στον διατροφικό μας χάρτη, δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε θετικά στην υγεία και την ευεξία των καταναλωτών. Με αυτόν τον τρόπο δηλώνουμε πως η δέσμευσή μας θέλουμε να γίνει πράξη με τους εξής τρόπους:
  • με το να προσέχουμε τα διατροφικά οφέλη των υλικών που χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας. Η διατροφική βελτιστοποίηση περιλαμβάνει είτε  τη μείωση είτε την αύξηση ,όπου κρίνεται απαραίτητο, των διατροφικών επιπέδων των συστατικών.
  • με την ανάπτυξη της σειράς Γεύση & Υγεία (σύνδεσμος στο GT&W)
  • με την πραγματοποίηση διατροφικών ερευνών για την εκ νέου διαμόρφωση της φόρμουλας των συστατικών από τα οποία αποτελούνται τα προϊόντα μας. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες των καταναλωτών, αξιολογώντας ταυτόχρονα τα οφέλη του ψωμιού, των κέικ, των προϊόντων ζαχαροπλαστικής και της σοκολάτας στην υγεία και τη διατροφή. Η γνώση μας έχει ενισχυθεί από κλινικές μελέτες και συνεργασίες με επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς και έτσι καταφέραμε να βελτιώσουμε διατροφικά τα προϊόντα μας χωρίς να επηρεάσουμε τη γεύση, την υφή ή την ποιότητά τους.
  • με το να μοιραζόμαστε τη γνώση μας και να εμπνέουμε τους πελάτες και τους καταναλωτές μέσω συνταγών, συμβουλών και εκπαίδευσης. Είμαστε πρόθυμοι να μοιραστούμε πληροφορίες με τους πελάτες μας για να προετοιμάσουμε μαζί διατροφικά βελτιωμένα προϊόντα τα οποία ενθουσιάζουν τους καταναλωτές, συμφωνούν με τη διατροφική πολιτική της εταιρίας σας και σέβονται τις σχετικές εθνικές συστάσεις και οδηγίες.

Συναφή έγγραφα