Η σειρά Γεύση & Υγεία (GT&W) της Puratos

Pick-nick Μία ευρεία γκάμα προϊόντων που βοηθά τους πελάτες μας να δημιουργήσουν πιο υγιεινά προϊόντα αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και σοκολατοποιίας χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση.

Με τη συνεργασία κορυφαίων ειδικών

Η Puratos συνεργάζεται με ειδικούς στην υγεία από τον επιστημονικό και ακαδημαϊκό κόσμο για να κατανοήσει καλύτερα πώς μπορεί να βελτιώσει τα προϊόντα της από διατροφικής άποψης. Οι διατροφολόγοι και οι γευσιγνώστες της Puratos συνεργάζονται στενά για να αναπτύξουν τις καλύτερες λύσεις για τους καταναλωτές σας.

Οφέλη στη διατροφή και στην υγεία

Η σειρά GT&W περιλαμβάνει τις εξής προτάσεις προϊόντων :
  • με λιγότερα λιπαρά, ζάχαρη, αλάτι
  • φυσικά υγιεινά (φυτικές ίνες)
  • λειτουργικά & ενισχυμένα (βιταμίνες & μέταλλα)
Όλοι μας οι ισχυρισμοί υποστηρίζονται από επιστημονικά αποδεικτικά στοιχεία και είναι σε συμφωνία με τη νομοθεσία.

Υπέροχη γεύση εγκεκριμένη από τους καταναλωτές

Η σειρά αυτή έχει αναπτυχθεί μετά από εκτενή έρευνα και έχει εξ ολοκλήρου ελεγχθεί μέσω διεξοδικής οργανοληπτικής ανάλυσης για να διασφαλιστεί ότι θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των καταναλωτών όσον αφορά στη γεύση και την ευχαρίστηση. Η έννοια  Γεύση και Υγεία και τα προϊόντα που βρίσκονται κάτω από αυτή ,ανταποκρίνονται  σε μία τάση που έχει γίνει ξεκάθαρη τα τελευταία χρόνια αναφορικά με την επιθυμία πολλών καταναλωτών για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της καθιστικής ζωής και των προβλημάτων που σχετίζονται με την κατανάλωση τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε λίπη, αλάτι και ζάχαρη.

Κατά το παρελθόν, τα υγιεινά τρόφιμα συχνά ήταν συνώνυμο με προϊόντα άγευστα, μη ελκυστικά και αυτό είχε ως συνέπεια πολλοί καταναλωτές να επιστρέψουν στις παλιές ανθυγιεινές διατροφικές τους συνήθειες. Συνεπώς, η Puratos έθεσε στον εαυτό της την πρόκληση της ανάπτυξης προϊόντων τα οποία όχι μόνο θα συμβάλλουν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά επίσης θα έχουν πραγματικά καλή γεύση.