Βιομηχανικό Kέντρο Zαχαροπλαστικής

chocolate-filling-machine Το υπερσύγχρονο Bιομηχανικό Kέντρο Zαχαροπλαστικής μας είναι ένα κέντρο καινοτομίας που επικεντρώνεται στην έρευνα, την ανάπτυξη εφαρμογών και την εκπαίδευση. Μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε κορυφαία υποστήριξη στους πελάτες μας που ενδιαφέρονται για τη ζαχαροπλαστική.
Video
Το Bιομηχανικό Kέντρο Zαχαροπλαστικής μας επικεντρώνεται στην αναζήτηση βιομηχανικών διαδικασιών ζαχαροπλαστικής, στην ανάπτυξη βιομηχανικών εφαρμογών και στην εκπαίδευση. Η εμπειρία όλων αυτών των ετών μετατρέπεται σε εργαλεία και μεθόδους για να βοηθήσει τους μεγαλύτερους πελάτες μας να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγοράς. Καθημερινά, βιομηχανικοί πελάτες μαζί με ειδικούς της Puratos σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό και την υποστήριξη που χρειάζεται για να δοκιμάσουν νέα συστατικά στις γραμμές βιομηχανικών προϊόντων της Puratos.
Το κέντρο περιλαμβάνει πιλοτικό εξοπλισμό σε ένα πραγματικό περιβάλλον παραγωγής για τους πελάτες της Puratos και τις θυγατρικές της εταιρίες για να ελέγξουν, να δοκιμάσουν την παραγωγή και να επωφεληθούν της εμπειρίας μας.
Η εμπειρία όλων αυτών των ετών μετατρέπεται σε εργαλεία και μεθόδους για να βοηθήσει τους μεγαλύτερους πελάτες μας να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγοράς

Τι προσφέρουμε

  • έρευνα στις διαδικασίες παραγωγής των εφαρμογών ζαχαροπλαστικής
  • εξέλιξη των δοκιμασμένων λύσεων σε ένα πιλοτικό περιβάλλον παραγωγής
  • πιο αποτελεσματικός και συντομότερος χρόνος κυκλοφορίας στην αγορά
  • υποστήριξη μέσω ενός δικτύου ειδικών
  • δοκιμαστική εφαρμογή συστατικών και διαδικασιών
  • ειδικός εξοπλισμός ζαχαροπλαστικής για δοκιμές
  • εκπαίδευση σε εφαρμογές και τεχνολογίες. 

Γνωρίζατε ότι

Η Puratos έχει την δυνατότητα να βοηθάει τους βιομηχανικούς πελάτες της με διαφορετικές τεχνολογικές λύσεις & καινοτομίες.