ΕΛΕΝΑ - Εγγύηση στην Αργή Ωρίμανση

1 Φεβ 2022

Προϊοντα
Έρευνα & Ανάπτυξη

Ο αρχαιότερος και πολυτιμότερος θησαυρός της Αρτοποιίας, το Προζύμι, συναντά την τεχνογνωσία, τη μεθοδικότητα και το πάθος της Puratos.

Το μοναδικό γευστικό προφίλ, τα εξόχως ελκυστικά χαρακτηριστικά σε γεύση, εμφάνιση και άρωμα καθώς και η αδιαμφισβήτητη υπεροχή του ως προς τις τεχνικές προδιαγραφές καθιστούν το EΛENA το μοναδικό προϊόν της κατηγορίας του που μπορεί να εγγυηθεί 100% τέλειο, ώριμο, ευγενές και επιτυχημένο αποτέλεσμα κάθε φορά.

Γεύση & Χρήση: H ταυτότητα του EΛENA

Ο σχεδιασμός του Νέου Υγρού Προζυμιού της PURATOS βασίστηκε στο συνδυασμό:

  • «Μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων για τον αρτοποιό»
  • «Μεγιστοποίηση των ωφελειών για τον καταναλωτή»

Έτσι, το σύνολο των χαρακτηριστικών του -γευστικών και τεχνικών- δημιουργεί μια ισχυρή σύμπραξη για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

ΓΕΥΣΤΙΚΑ χαρακτηριστικά

  • Γεμάτη γεύση
  • Αυξημένη διατροφική αξία χάρη στο αλεύρι σπόρων σίκαλης που έχουν βλαστήσει
  • Αρώματα φρουτώδη, όξινα, με βυνούχους «υπαινιγμούς» και με μεγάλη διάρκεια
  • Μεστή και πλούσια γεύση
  • Οξύτητα που δεν επηρεάζει την ήπια επίγευση του ψωμιού
  • Τραγανή κόρα παραδοσιακού χωριάτικου ψωμιού
  • Ψίχα μεστή & συγχρόνως τυπική ψωμιού αργής ωρίμανσης
  • Φρεσκάδα στο τελικό προϊόν για μεγαλύτερο διάστημα
  • Εμφάνιση που προδιαθέτει για άριστη γεύση

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ο ΝΕΟΣ ΣΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΛΕΝΑ"

Πρόκειται για το νέο Ζωντανό Προζύμι σχεδιασμένο αποκλειστικά από την Ελληνική ομάδα της Puratos και άρα, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των Ελλήνων αρτοποιών και στις προτιμήσεις του ελληνικού καταναλωτικού κοινού.

Η ομάδα R&D και τεχνικών της Puratos Ελλάς εργάστηκε εντατικά επί μήνες ενώ αξιοποίησε επίσης την τεχνογνωσία & τα υπερσύγχρονα εργαστήρια ποιοτικής ανάλυσης της μητρικής εταιρείας ώστε να περάσει το ΕΛΕΝΑ ακόμα και από τα πλέον σκληρά τεστ ΣΤΑΘΕΡΗΣ απόδοσης.

Τα αποτελέσματα ήταν κάθε φορά εντυπωσιακά αρκεί να συγκρίνει κανείς το γευστικό προφίλ του ΕΛΕΝΑ με άλλα υγρά ζωντανά προζύμια που κυκλοφορούν στην αγορά.

Από την Αρχή έως το Τέλος

Με το ΕΛΕΝΑ εγγυόμαστε την σταθερότητα των ποιοτικών χαρακτηριστικών του προζυμιού από την πρώτη ημέρα έως την τελευταία. Εγγυόμαστε ότι όλα τα γευστικά αλλά και τεχνικά χαρακτηριστικά του προζυμιού μας μένουν σταθερά και αναλλοίωτα μέχρι το τελευταίο γραμμάριο της συσκευασίας.

Η μοναδική σχέση της Puratos με το Προζύμι

Η παγκόσμια οικογένεια της Puratos πιστεύει ότι «Το μέλλον του ψωμιού κρύβεται στο παρελθόν του». Το Προζύμι ο αρχαιότερος θησαυρός στην παραγωγή ψωμιού έπρεπε να έχει το δικό του χώρο όπου θα προστατευόταν και θα διατηρούταν αναλλοίωτο στο χρόνο. Έτσι η Puratos δημιούργησε και διαρκώς επεκτείνει την πρώτη στον κόσμο Βιβλιοθήκη Προζυμιού, με στόχο να διατηρήσει την κληρονομιά και τη γνώση της Αρτοποιίας. Αρτοποιοί από κάθε σημείο του πλανήτη εμπιστεύονται στη Βιβλιοθήκη το δικό τους δείγμα προζυμιού, ξέροντας ότι εκεί θα προσεχθεί & θα διατηρηθεί. ** Η Βιβλιοθήκη φιλοξενεί σήμερα μια μοναδική συλλογή προζυμιών από κάθε μήκος και πλάτος της υφηλίου και έχει συμβάλει στον εντοπισμό περισσότερων από 700 τύπων ζυμομυκήτων.